FORELDREDUGNAD

Othilienborg IL er et lite idrettslag som er helt avhengig av at alle foreldre bidrar med noe i løpet av året. Medlemmer i styret, foreldre med verv, trenere og foreldrekontakter gjør en stor innsats for å få det til å gå rundt. Derfor synes vi det er greit å forvente at alle foreldre som har mulighet hjelper til når det trengs. Det er ikke snakk om mange timer per år, og hvis det fordeles likt så burde det føles overkommelig for alle.

Alle dugnadsinntekter går direkte til aktivitet for ungene gjennom tilførsel til lagskassene og konkrete tiltak. Blant annet brukte vi midlene fra salg av skrapelodd og julekalender til å sponse cageballtrening for ungene hele vinteren 2020/2021. 

 

TIPPER DU?

Gi Ottis din Grasrotandel - dette alene generer veldig kjærkomne midler til klubben. Hvis du er nysgjerrig på hvor mye klubben har fått inn på Grasrotandelen så langt i år eller vil ha mer informasjon så klikk her!


ÅRSHJUL FOR DUGNAD

Flaskeinnsamling (2. januar)

2. januar holdes flaskeinnsamling. Det forventes at alle foreldre og spillere deltar. Det starter klokka 17-18 og tar som regel 2-3 timer. Hvert lag får ansvar for å dekke et gitt område. Informasjon legges ut på Spond og OILs nettsider i god tid før innsamlingen (lenke). I romjula må noen foreldre på laget ta ansvar for å legge informasjon til beboere om når vi kommer.

Salg av skrapelodd (vår) og julekalender (høst)

Salg av skrapelodd/julekalender er et tilskudd til idrettslagets økonomi. Idrettslaget har et mål om å holde treningsavgifter lave slik at alle kan delta, men uten at det påvirker tilbudet vårt. I 2020 har det blant annet blitt bygget ny varmestue i skitrekket, og det er planer om utbedring av byggene på fotballbanen. Hver spiller vil få tilsendt i posten 20 skrapelodd a 30 kroner på våren, og 6 julekalendere a 50 kroner på høsten. Sammen med lodd/kalendere ligger en faktura som betales inn til klubben. Dere velger selvsagt selv om dere vil selge lodd og kalendere eller kjøpe alt selv, men en telefon til bestemor eller tante er en fin mulighet for barna å bidra til inntekt for klubben.

Foreldredugnad på sonekveld/kamp (vår og/eller høst)

I fotballsesongen arrangeres det sonekvelder og hjemmekamper på «Ottisbanen», og i den forbindelse trengs foreldre til å være banevakt og til å stå i kiosken. Foreldrekontakt på hvert lag fordeler vakter likt på foreldregruppen. Den som får tildelt vakt på en gitt dato har selv ansvar for å bytte vakten dersom det ikke passer. Informasjon med beskrivelse av de ulike vaktene og oppmøtetidspunkter ligger under «Foreldredugnad» på hjemmesiden (lenke).

Vakter i skitrekket (vintersesongen)

Sesongen i skitrekket bestemmes ut fra når det er skiføre, og akkurat når det er behov for dugnad vil variere fra år til år. Informasjon om skitrekket ligger på her. Ta kontakt dersom du kan og vil bidra i skitrekket.