MEDLEMSKONTINGENT

Hvis du vil bli medlem i Othilienborg IL, send e-post til medlem@ottis.no. 

Som medlem i Othilienborg IL er du/dere med på å støtte lagets aktiviteter for barn og unge i Steindal og Hoeggen skolekrets. Othilienborg IL ønsker flest mulig medlemmer for å kunne legge til rette for et positivt og godt idrettstilbud i nærmiljøet.

Alle idrettslag i NIF (Norsk Idretts Forbund) må elektronisk registrere medlems- og organisasjonsdata, derfor bes alle medlemmer om å registrere seg på her: https://signup.nif.no/

Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.

Det kan være lønnsomt å registrere seg som familiemedlem.  Da vil hele familien være medlem for kr. 500,- pr. år.  Ønsker du å endre til familiemedlemsskap, sender du informasjon om alle i familien som skal registreres.  Vi må ha fult navn, adresse, fødselsdato, mail og mobil på alle.   Barn settes opp med foresattes mail/telefon.  Send mail til post@ottis.no så sletter vi betalingskravet du har mottatt for medlemskontingent og sender et nytt krav for familiemedlemskap.

Medlemskontingenten følger året og koster:

Familie:                                  kr. 500,-

Voksen aktiv:                         kr. 300,-

Barn / ungdom under 20 år:   kr. 300,-

Støttemedlem:                        kr. 200,-

Styret oppfordrer alle familier til å betale familiemedlemsskap for å bidra til å øke inntekten til klubben, da offentlige tilskudd / støtte beregnes ut fra totalt antall medlemmer i klubben. 

Hvis du ikke har barn i aktiv alder, eller bare vil støtte nærmiljøet kan du også bli støttemedlem. Som støttemedlem bidrar du med å støtte Othilienborg IL sin aktivitet mot barn i nærmiljøet.

Skulle du lure på noe, så ta gjerne kontakt på medlem@ottis.no eller tlf. 918 95 578.

TRENINGSAVGIFT

Håper barnet ditt har det moro på trening og kamper hos oss. Treningsavgiften gir grunnlag for drift av klubben og er avgjørende for de aktivitetene vi kan tilby medlemmene.

Treningsavgift blir fakturer to ganger per år (vår og høst), ta kontakt med medlemsansvarlig Vidar Lunda hvis du har spørsmål.

E-post: medlem@ottis.no 

Tlf: 918 95 578.


TIPPER DU?

 

Gi Ottis din Grasrotandel, i 2019 genererte det over 120.000,- til klubben. Hvis du er nysgjerrig på hvor mye klubben har fått inn på Grasrotandelen så langt i 2020 eller vil ha mer informasjon så klikk her!


Levert av IdrettenOnline