Bli med og støtt Ottis


Ottis-skjerf

Nå har du sjansen til å skaffe deg det helt nye og flotte Ottis-skjerfet til bare 150,- kroner. 

Det kan enten kjøpes i kiosken på Othilienborg-banen, eller i Vipps. Vipps-nummer 12129 under menyen "kjøp og betal".

Ottis-lue med logo

 

Flott svart Ottis-lue med logo.

Kan kjøpes i Vipps. Nummer 12129 under menyen "kjøp og betal".

Gaver med skattefradrag

Othilienborg IL har inngått avtale med Solidus AS slik at vi effektivt kan motta gaver hvor giver får mulighet til å få skattefradrag for beløpet. Når giver får skattefradrag vil dette innebære at idrettslaget får MER enn 100% av gitt beløp når spart skatt er trukket fra og ordningen er derfor den mest effektive måten å støtte idrettslaget på økonomisk.

Mer informasjon

Støttemedlemskap

Støttemedlemskap er kun et medlemskap som gir økonomisk støtte til klubben. Den medfører ikke noen fordeler slik som et vanlig medlemskap gir.

Støttemedlemskap koster kr. 200,- pr. år.  Støttemedlemskap familie kr. 500,-.

Vi har behov for alle opplysninger også på støttemedlemskapet.

Navn, adresse, mail, mobil og fødselsdato.

En kan bli støttemedlem ved å sende en mail til medlem@ottis.no med informasjon som ovenfor og at det gjelder støttemedlemskap.

Circle K Kaffekopp

Idrettslaget har fått en flott mulighet til å selge “Statoilkoppen” til våre medlemmer. Koppen selges til normal pris kr 299,- og inkluderer gratis kaffe i hele 2019.

Bestilling og betaling gjøres via Vipps nr 12129. VIKTIG: Under menyen for "kjøp og betal" legges inn antall og navn og adresse.

Mer Informasjon

Flügger

Her er et tips til de som skal pusse opp i sommer. Husk at medlemmer i OIL får 20% rabatt hos Flügger farvehandel på Moholt (Vegamot 8). I mai får idrettslaget i tillegg dobbel bonus på 10% på alt våre medlemmer handler for. Spar penger og støtt klubben samtidig 🙂

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en viktig inntektskilde for Othilienborg IL og gjennom den fikk vi en inntekt på over 120.000,- i 2018!

Følg instruksjonen under, og du vil støtte Othilienborg IL ved alle spill hos Norsk Tipping.

Powered by: Bloc