Bli med og støtt Ottis


Ottis-skjerf

Nå har du sjansen til å skaffe deg det helt nye og flotte Ottis-skjerfet til bare 150,- kroner. 

Kan kjøpes i kiosken på Othilienborg-banen eller i Skitrekket. 

Ottis-lue med logo

Flott svart Ottis-lue med logo.

Kan kjøpes i kiosken på Othilienborg-banen eller i Skitrekket.

Gaver med skattefradrag

Othilienborg IL har inngått avtale med Solidus AS slik at vi effektivt kan motta gaver hvor giver får mulighet til å få skattefradrag for beløpet. Når giver får skattefradrag vil dette innebære at idrettslaget får MER enn 100% av gitt beløp når spart skatt er trukket fra og ordningen er derfor den mest effektive måten å støtte idrettslaget på økonomisk.

Mer informasjon

Støttemedlemskap

Hvis du ikke har barn i aktiv alder, eller bare vil støtte nærmiljøet kan du også bli støttemedlem. Som støttemedlem bidrar du med å støtte Othilienborg IL sin aktivitet mot barn i nærmiljøet.

Støttemedlemskap koster kr. 200,- pr. år.  

Vi har behov for alle opplysninger også på støttemedlemskapet.

Navn, adresse, mail, mobil og fødselsdato.

En kan bli støttemedlem ved å sende en mail til medlem@ottis.no med informasjon som ovenfor og at det gjelder støttemedlemskap.

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en viktig inntektskilde for Othilienborg IL og gjennom den fikk vi en inntekt på over 100.000,- i både 2018 pg 2019!

Følg instruksjonen under, og du vil støtte Othilienborg IL ved alle spill hos Norsk Tipping.

Flügger

Her er et tips til de som skal pusse opp i sommer. Husk at medlemmer i OIL får 20% rabatt hos Flügger farvehandel på Moholt (Vegamot 8). I mai får idrettslaget i tillegg dobbel bonus på 10% på alt våre medlemmer handler for. Spar penger og støtt klubben samtidig 🙂

Levert av IdrettenOnline